Voetbal 18 sep 2018 Jelle van Es

Zlatan Ibrahimovic scoort 500e goal: Dit zijn de mooiste treffers uit zijn carrière

Zlatan Ibrahimovic is een legende. Dat vindt hij zelf, maar eigenlijk is het moeilijk om het daar niet mee eens te zijn. De held is inmiddels te bewonderen in Los Angeles waar hij voor de Galaxy uitkomt. Zlatan laat zich daarbij graag horen. Zo liet hij bij het nieuws dat LeBron James voor de Los Angeles Lakers ging spelen weten dat LA nu een koning (King James) en een god had. Maar ja, als je 500 goals in je carriere maakt, dan ben je natuurlijk wel redelijk onsterfelijk.

De 500 goals van Zlatan Ibrahimovic

Nu kun je een 500e goal maken door toevallig tegen een bal aan te lopen, maar dat is nou niet echt voor Zlatan. In plaats daarvan maakte hij een vliegende karatetrap waar je u tegen zegt.

Ter ere van dat doelpunt, knalde Zlatan zelf de onderstaande toffe animatie de wereld in, met een aantal iconische doelpunten en de teller.

Maar wat zijn nou de mooiste goals? Daar zal iedereen wel een andere mening over hebben, maar de onderstaande video zet er in elk geval twintig op een rij. Doelpunten die stuk voor stuk om te smullen zijn en laat zien hoe goed Zlatan eigenlijk is vanaf het moment dat hij bij Ajax doorbrak tot nu.

20 IBRAHIMOVIC Goals That Shocked The World

Youtube: https://goo.gl/wCNQX3 * Twitter: https://goo.gl/YGtaEH * Facebook: https://goo.gl/bVMp4S * Instagram: https://goo.gl/yYXGmf —————————————-­————————– ♫ Music 1: The End – Epic Instrumental —————————————-­————————–

Wil je meer lezen over voetbal en genieten van nog meer mooie doelpunten? Dat komt dan goed uit. We hebben hier namelijk een handige overzichtspagina met de belangrijkste highlights.

Reageer op artikel:
Zlatan Ibrahimovic scoort 500e goal: Dit zijn de mooiste treffers uit zijn carrière
Sluiten